(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖPAIKAT
OUTOKUMPU KEMIN KAIVOS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Viime vuoden kesätyöntekijämme kommentoivat Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kyselyssä:

'Todella mielenkiintoinen ja haastava tehtävä!'

'Hieno kokemus hyvässä työympäristössä. Haasteiden ja jatkokoulutuksen tulevaisuuden näkymä hyvä näin alalle valmistujana'

'Työ on mielekästä ja pääsen tekemään täysin samoja asioita kuin vakituiset työntekijät'

'Työporukka on ollut mahtava ja ilmapiiri rento, ajatuksiani on kuunneltu'

 

Outokummun Kemin kaivos tarjoaa kesätyöpaikkoja tuotannossa, kunnossapidossa sekä tukitoiminnoissa.

Kesätyöntekijät sijaistavat vakituista henkilöstöä lomakauden aikana. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä reipasta asennetta työntekoon. Osa tehtävistä edellyttää valmiutta vuorotyöhön. Hyvä fyysinen kunto auttaa selviytymään tehtävistä.

Jos olet tekniikan alan opiskelija, vastavalmistunut tai alalle hakenut, meillä on tarjota sinulle mm. tuotannon prosessi- ja kunnossapitotehtäviä ainutlaatuisessa kaivosympäristössä.

Jos sinulla on AMK- tai yliopisto-opinnot jo pidemmällä tai olet vastavalmistunut, meillä on tarjota sinulle työnjohtotehtäviä maanalaisen kaivoksen tai rikastamon tuotannon/kunnossapidon esimiehinä. Lisäksi meillä on tarjota asiantuntijatehtäviä, jotka sijoittuvat laboratorion, geologian ja kaivossuunnittelun, käyntivarmuuden, turvallisuuden, urakkavalvonnan ja ympäristön organisaatioihin.
 

Käy tutustumassa kaikkiin Outokummun kesätyötehtäviin osoitteessa https://www.outokumpu.com/fi-fi/careers/open-positions

 

Investoi tulevaisuuteesi, hanki arvokasta työkokemusta ja vietä elämäsi kesä. Hae jo tänään!

 

Kemin kaivos on EU-alueen ainoa kromikaivos, ja sieltä alkaa Outokummun Tornion tehtaiden tuotantoketju kromimalmista ruostumattomaksi teräkseksi. Tuotantoketju jatkuu integroituna kokonaisuutena Tornion tehdasalueella sijaitsevalle ferrokromitehtaalle ja sieltä ruostumattoman teräksen tuotanto-osastoille. Kemin kaivos takaa Outokummulle ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen.