(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖPAIKAT
OUTOKUMPU TORNION TEHTAAT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Viime vuoden kesätyöntekijämme kommentoivat Vastuullinen kesäduuni -kampanjan kyselyssä:

'Todella mielenkiintoinen ja haastava tehtävä!'

'Hieno kokemus hyvässä työympäristössä. Haasteiden ja jatkokoulutuksen tulevaisuuden näkymä hyvä näin alalle valmistujana'

'Työ on mielekästä ja pääsen tekemään täysin samoja asioita kuin vakituiset työntekijät'

'Työporukka on ollut mahtava ja ilmapiiri rento, ajatuksiani on kuunneltu'

 

Outokummun Tornion tehtaat tarjoaa tänäkin vuonna satoja kesätyöpaikkoja tuotannossa, kunnossapidossa sekä tukitoiminnoissa.

Kesätyöntekijät sijaistavat vakituista henkilöstöä lomakauden aikana. Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, tinkimätöntä turvallisuusasennetta sekä reipasta asennetta työntekoon. Osa tehtävistä edellyttää valmiutta vuorotyöhön. Hyvä fyysinen kunto auttaa selviytymään tehtävistä.

Jos olet tekniikan alan opiskelija, vastavalmistunut tai alalle hakenut, meillä on tarjota sinulle mm.  prosessityöntekijän, kunnossapitoasentajan (sähkö ja mek.), nosturinkuljettajan, laborantin ja useita muita tehtäviä.

Jos sinulla on AMK- tai yliopisto-opinnot jo pidemmällä tai olet vastavalmistunut, meillä on tarjota sinulle tehtäviä työnjohtajana tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä, niin vuoro- kuin päivätyössä.  Lisäksi tarjoamme asiantuntijatehtäviä, jotka sijoittuvat tuotannon, turvallisuuden, käyntivarmuuden, tilaus-toimitusketjun, tutkimuksen sekä laadun organisaatioihin.

 

Käy tutustumassa kaikkiin tehtäviimme osastoittain osoitteessa https://www.outokumpu.com/fi-fi/careers/open-positions

 

Investoi tulevaisuuteesi, hanki arvokasta työkokemusta ja vietä elämäsi kesä. Hae jo tänään!

 

Outokummun Tornion tehtaat on maailman integroiduin ruostumattoman teräksen tuotantolaitos. Samalla tehdasalueella sijaitsee ferrokromitehdas sekä kaikki terästuotannon osastot: terässulatto, kuumavalssaamo ja kylmävalssaamo. Lisäksi tehdasalueella on satama, jonka kautta viedään Tornion tehtaiden tuotteita markkinoille ja tuodaan raaka-aineita tehtaille. Tornion tehtaisiin kuuluu myös Keminmaassa sijaitseva Kemin kaivos, joka takaa ruostumattoman teräksen tärkeimmän raaka-aineen, kromin, saannin pitkälle tulevaisuuteen. Tornion tehtailla ja Kemin kaivoksessa työskentelee 2200 alansa huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstö on Outokummun tärkein voimavara, ja kansainvälisessä yhtiössämme on monipuoliset mahdollisuudet kehittyä urallaan erilaisissa työtehtävissä.