(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat -varasto, DHL Supply Chain
DHL Supply Chain

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Supply Chain tuottaa asiakkailleen toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja. Vahvuutenamme on maailmanlaajuinen asiantuntijaverkosto ja paikallinen erikoisosaaminen.

Etsimme kesäksi varastotyöntekijöitä yhteistyössä DHL Supply Chainin kanssa. Työtä tehdään Vantaalla Katriinantien toimipisteellä. Työt käynnistyvät sopimuksen mukaan kevään aikana. Töitä tehdään joko kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä osaamisesi ja DHL:n tilanteen mukaisesti. Työhön kuuluu tyypillisesti esimerkiksi pakkaamista ja keräilyä korkeakeräilijällä.

Haemme oppimishaluisia ja toimeen tarttuvia työntekijöitä. Aikaisempi kokemus työntömastotrukin tai korkeakeräilijän ajamisesta on eduksi. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu kehittyä. Työn aloitukseen sisältyy perehdytys.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaihteleviin tehtäviin, kilpailukykyisen palkan logistiikka-alalla sekä kokeneiden esimiesten tuen. Parhaassa tapauksessa sinulle voi tarjoutua kehityspolku DHL:llä myös pitkällä aikavälillä. Haku päättyy 21.2.2020, mutta haastattelemme jo haun aikana. DHL järjestää potentiaalisille kesätyöntekijöille esittelyinfon DHL:n toiminnasta ja haastatteluiltapäivän 26.2.2020, jonne kutsutaan osallistujat haastatteluiden perusteella. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta ja liitä mukaan CV. Voit olla yhteydessä myös suoraan Adeccolla hakuprosessista vastaavaan henkilöön Emma Vuorenmaahan, emma.vuorenmaa@adecco.fi, puh. 040 630 4014.