Kesätyöpaikat tuotantolaitosten tehtävissä 2018
UPM-Kymmene Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2017

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Etsimme nyt vuodelle 2018 kesätyöntekijöitä tuotantolaitostemme tehtäviin.

UPM valmistaa paperia ja sellua Lappeenrannan ja Kouvolan tehtailla. Lappeenrannassa toimii myös uusiutuvaa biopolttoainetta valmistava biojalostamomme ja Euroopan suurin mäntysaha. Pietarsaaressa valmistamme sellua ja sahatuotteita. Muita sahapaikkakuntiamme ovat Pori ja Juupajoki. Paperitehtaamme sijaitsevat Raumalla, Valkeakoskella ja Jämsässä, Raflatacin tarralaminaattitehtaamme Tampereella. Vanerituotteemme syntyvät Savonlinnassa, Joensuussa, Ristiinassa, Jyväskylässä ja Kouvolassa.

Kesätöissä pääset tutustumaan modernien tuotantolaitostemme monipuolisiin työtehtäviin. Tehtäväalueet jakautuvat pääosin tuotannon prosessitehtäviin sekä kunnossapidon tehtäviin. Lisäksi tuotantolaitosten laboratorioissa, voimalaitoksissa, varastoissa sekä asiakaspalvelu-, hallinto- ja myyntitehtävissä on tarjolla toimihenkilötehtäviä. Työkokemuksen myötä sinun on mahdollista edetä myös työnjohtotehtäviin UPM:n kesätöissä.


Kuka olet

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen ja sinulla on myönteinen asenne työntekoon. Etsimme kesätyöntekijöiksi ensisijaisesti alan opiskelijoita. Tuotantolaitoksilla sujuva suomen kieli on välttämätön, englannin kieli ja Pietarsaaressa ruotsin kieli katsotaan eduksi. Monilla tehtailla työskennellään kolmessa vuorossa, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.


Mitä UPM tarjoaa sinulle

• Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
• Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä pääset osaksi kannustavaa ja rentoa työyhteisöä joka on ylpeä tekemästään työstä.
• Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa. Saat mahdollisuuden kehittyä haastavissa ja vastuullisissa työtehtävissä. Useat kesätyöntekijämme jatkavat meillä joko seuraavana kesänä, opinnäytetöiden tekijöinä tai erilaisissa hankkeissa.
• Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen haun päättymistä. Haku sulkeutuu 28.2.2018.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1086111
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Joensuu, Juupajoki, Jyväskylä, Jämsä, Kouvola, Lappeenranta, Mikkeli, Pietarsaari, Pori, Rauma, Savonlinna, Tampere, Valkeakoski