(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat tuotantolaitoksissa 2019
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Etsimme nyt vuodelle 2019 kesätyöntekijöitä tuotantolaitoksiimme Suomessa.

Kesätöissä pääset tutustumaan modernien tuotantolaitostemme työtehtäviin. Tehtäväalueet jakautuvat pääosin tuotannon prosessitehtäviin sekä kunnossapidon tehtäviin. Lisäksi tuotantolaitosten laboratorioissa, voimalaitoksissa, varastoissa sekä asiakaspalvelu-, hallinto- ja myyntitehtävissä on tarjolla monipuolisia tehtäviä. Jos sinulla on aiempaa työkokemusta tuotantolaitoksista, voit hakea myös esimies- ja työnjohtotehtäviin. Tutustu tarkemmin tehtäviin ja tuotantolaitoksiimme osoitteessa www.upm.fi/kesa.

Kuka olet

Olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on myönteinen asenne työntekoon. Etsimme kesätyöntekijöiksi ensisijaisesti alan opiskelijoita, mutta palkkaamme myös nuoria, joille tehtävät ovat uusia. Tuotantolaitoksilla sujuva suomen kieli on välttämätön, englannin kieli katsotaan eduksi (Pietarsaaressa myös ruotsin kieli katsotaan eduksi). Monilla tehtailla työskennellään kolmessa vuorossa, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.            

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä pääset osaksi kannustavaa ja rentoa työyhteisöä joka on ylpeä tekemästään työstä.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi kesätyösi aikana. Saat mahdollisuuden kehittyä haastavissa ja vastuullisissa työtehtävissä. Useat kesätyöntekijämme jatkavat meillä joko seuraavana kesänä, opinnäytetöiden tekijöinä tai erilaisissa hankkeissa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Jätä sähköinen hakemuksesi sivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen haun päättymistä. Täytä kesätyöhaun kyselylomake huolellisesti, halutessasi voit lisätä myös ansioluettelosi. Haku sulkeutuu 28.2.2019.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä meihin sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.