(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat Tokmannin pääkonttorilla Mäntsälässä
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Ahkerille kesätyöntekijöille on paikkoja vapaina! Haemme hyvällä asenteella varustettuja ja aktiivisia kesätyöntekijöitä pääkonttorillemme Mäntsälään työskentelemään mm. asiakaspalvelun, yritysmyynnin, tavaravirranhallinnan ja täydentämisen, huolinnan tai vastuullisuusraportoinnin parissa.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa.

Mitä odotamme?

Kesätyötehtävissä tarvittavia ominaisuuksia ovat:

  • Hyvä asenne työntekoon ja halu oppia uutta
  • Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Tehtävään liittyvät opinnot

Sinun ei tarvitse osata vielä kaikkea sillä perehdytämme kaikki kesätyöntekijämme tehtäviinsä. Odotamme kuitenkin aitoa kiinnostusta haettavaa työtehtävää kohtaan sekä tehtävän kannalta relevantteja opintoja. Tärkeää on myös reipas ote ja positiivinen asenne työtä kohtaan.

Mitä tarjoamme?

Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Tarjoamme sinulle:

  • Arvokasta kokemusta kaupan alalta
  • Kivat työkaverit ja mukavan työilmapiirin
  • Mahdollisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja oppia uutta
  • Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut

Hakuohje ja lisätiedot

Kesätyöpaikat sijaitsevat Mäntsälässä Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella

Hae kesätyötä sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 17.2.2020. Kesätyötehtävien tarkka sisältö vaihtelee osastosta riippuen ja työskentelyaika on pääsääntöisesti toukokuun alusta elokuun puoliväliin tai loppuun. Ilmoita hakulomakkeella, mistä tehtävästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut. Merkitse lomakkeeseen myös millä ajalla olet valmis työskentelemään.

Käymme hakemuksia läpi pääsääntöisesti helmi-maaliskuun aikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Mikäli mieleen tulee kysymyksiä kesätyöhön tai hakuun liittyen, olethan meihin rohkeasti yhteydessä sähköpostitse rekrytointi@tokmanni.fi.

Nähdään Tokmannilla!