(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat Tokmannin pääkonttorilla Mäntsälässä
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Osaaville kesätyöntekijöille on paikkoja vapaina! Haemme hyvällä asenteella varustettuja ja aktiivisia kesätyöntekijöitä pääkonttorillemme Mäntsälään työskentelemään mm. taloushallinnon, kaupantuen, asiakaspalvelun, yritysmyynnin, täydennyssuunnittelun tai huolinnan parissa.


Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa.


Mitä odotamme?


Kesätyötehtävissä tarvittavia ominaisuuksia ovat:


  • Hyvä asenne työntekoon ja halu oppia uutta
  • Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Tehtävään liittyvät opinnot
  • Vähintään 18-vuoden ikä

Sinun ei tarvitse osata vielä kaikkea sillä perehdytämme kaikki kesätyöntekijämme tehtäviinsä. Odotamme kuitenkin aitoa kiinnostusta haettavaa työtehtävää kohtaan sekä tehtävän kannalta relevantteja opintoja. Tärkeää on myös reipas ote ja positiivinen asenne työtä kohtaan.


Mitä tarjoamme?


Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ympäristöstä ja ihmisistä välittäen. Kannustamme ja autamme henkilöstöämme kehittämään osaamistaan ja panostamme hyvään yhteishenkeen. Tarjoamme sinulle:


  • Arvokasta kokemusta kaupan alalta
  • Kivat työkaverit ja mukavan työilmapiirin
  • Mahdollisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa ja oppia uutta
  • Kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut

Hakuohje ja lisätiedot


Kesätyöpaikat sijaitsevat Mäntsälässä Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella


Hae kesätyötä sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 15.2.2019. Kesätyötehtävien tarkka sisältö vaihtelee osastosta riippuen. Ilmoita hakulomakkeella, mistä tehtävästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut. Merkitse lomakkeeseen myös millä ajalla olet valmis työskentelemään.


Käymme hakemuksia läpi helmi-maaliskuun aikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuajan päätyttyä. Mikäli mieleen tulee kysymyksiä kesätyöhön tai hakuun liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse rekrytointi@tokmanni.fi  tai puhelimitse Katri Saniin 040 630 7188.


Nähdään Tokmannilla!