(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat Tokmannin myymälöissä ympäri Suomen
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Kesätyöntekijöille on tilausta! Etsitkö kivaa kesäduunia ja kiinnostaako sinua kaupan ala? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluat työskennellä ihmisten parissa? Tokmannin myymälöissä on taas tarjolla ämpärikaupalla kesätyöpaikkoja.

Työtehtäviäsi
Kesätyöntekijän työnkuva vaihtelee myymälästä riippuen. Tehtävä voi sisältää mm. seuraavia osa-alueita eri osastoilla:

  • Kuorman purkua
  • Tavaroiden hyllytystä ja esille laittoa
  • Asiakaspalvelua kassalla ja kassatyötä
  • Asiakaspalvelua myymälässä: asiakkaiden huomioimista, kysymyksiin vastaamista ja auttamista
  • Myymälän siisteydestä huolehtimista

Tokmannilla aiemmin työskennelleet kesätyöntekijät kertoivat työtehtävistään mm. seuraavaa:

”Kassalla tekemistä riittää, ja ei huomaakaan kun aika rientää. Jos kuitenkin sattuu hiljainen hetki, kuuluu työtehtäviini myös karkkipuolen siistimistä ja täyttöä, jonka lisäksi tarkistan kassalla myymälään tulevaa tavaraa.”

”Tyypilliseen työpäivääni kuuluu rullakoiden purkua, sovitushuoneiden tyhjentämistä, osaston siistimistä, runsaasti asiakaspalvelua sekä tietenkin tuotteiden esillepanoa. Päivästä riippuen, vietän myös jonkin verran aikaa kassalla, joka mielestäni antaa mukavaa vastapainoa muille tehtävilleni.”

Voit halutessasi tutustua viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin nettisivuillamme ja Facebookissa. Voit myös katsoa videon myymälän kesätöistä Joonaksen kertomana tästä: https://www.youtube.com/watch?v=jUffIMspgZw

Mitä odotamme sinulta?

  • Reipasta ja positiivista asennetta työn tekoon
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Kiinnostusta kaupan alaa kohtaan sekä halua oppia uutta
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Monien myymälöidemme yhteydessä on puutarhamyymälä ja näissä myymälöissä puutarha-alan osaaminen katsotaan eduksi

Aiempi työkokemus tai koulutus kaupan alalta ei ole välttämättömyys, sillä perehdytämme jokaisen kesätyöntekijän tehtäviinsä. Tärkeintä meille on positiivinen asenteesi ja oma-aloitteinen ote työhön!

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja meille on tärkeää tarjota positiivisia kesätyökokemuksia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mukavat työkaverit. Meiltä saat arvokasta kaupan alan työkokemusta ja opit tärkeitä työelämätaitoja. Lisäksi tarjoamme ison konsernin henkilöstöedut.

Hakuohje
Kesätyöpaikat ovat määräaikaisia ja viikkotyöaika vaihtelee myymälästä riippuen. Työ on vuorotyötä ja töitä on toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 6 ja 22 välille. Palkkaus on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Hae kesätyötä Tokmannilla viimeistään 17.2.2020.* Rastita hakulomakkeen välilehdelle "Kiinnostavat tehtävät" enintään viisi myymälää, joissa olet valmis työskentelemään. Tarve kesätyöntekijöille myymälöissämme on pääsääntöisesti toukokuun ja syyskuun välisenä aikana ja kesätyöjakson pituus vaihtelee myymälöittäin.

*Huom. Joissakin myymälöissä haastattelut ja/tai valintapäätökset saatetaan tehdä jo hakuajan puitteissa, joten kannattaa täyttää hakemus mahdollisimman pian.

Lisätietoja haun aikataulusta
Käymme hakemuksia läpi pääasiassa helmi-maaliskuun aikana. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksistä.

Saat hakemuksen jättämisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää rekrytointiin liittyen tai et ole saanut vahvistusviestiä hakemuksen jättämisen jälkeen (kannattaa tarkistaa roskapostikansio ensin), olethan yhteydessä meihin sähköpostitse: rekrytointi@tokmanni.fi.

Nähdään Tokmannilla!