(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat Tokmannin myymälöissä ja puutarhamyymälöissä ympäri Suomen
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Kesätyöntekijöille on taas tilausta! Etsitkö kivaa kesäduunia ja kiinnostaako sinua kaupan ala? Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haluatko työskennellä ihmisten parissa? Tokmannin myymälöissä on taas tarjolla ämpärikaupalla kesätyöpaikkoja!

Tarjoamme kesätyöpaikkoja myymälöissämme ympäri Suomen ja lisäksi monissa puutarhamyymälöissämme on tarjolla kesätyöpaikkoja puutarha-alaa opiskeleville tai kokeneemmille viherpeukaloille!
 

Työtehtäviäsi

Kesätyö myymälässä on vauhdikasta ja monipuolisen tuotevalikoimamme johdosta mukavan vaihtelevaa! Hyvä perehdytys ja kivat työkaverit takaavat ikimuistoisen kesän asiakaspalvelutyön parissa. Kesätyöntekijän työnkuva vaihtelee myymälästä riippuen ja tehtävä voi sisältää mm. seuraavia osa-alueita eri osastoilla:

  • Myymälään saapuvien kuormien purkamista
  • Tuotteiden hyllytystä ja esillelaittoa
  • Asiakaspalvelua kassalla ja kassatyötä
  • Asiakaspalvelua myymälässä: asiakkaiden huomioimista, kysymyksiin vastaamista ja auttamista
  • Myymälän siisteydestä huolehtimista

 

Puutarhaosastolla kesätyötehtävät koostuvat esimerkiksi asiakaspalvelusta, kassatyöstä, kukkien ja kasvien hoitamisesta, kuormanpurusta ja tuotteiden esillelaitosta. Puutarhamyymälän kesätyö sopii niin hieman puutarhaosaamista hankkineille viherpeukaloille kuin kokeneemmillekin puutarhakonkareille.

 

Tokmannilla aiemmin työskennelleet kesätyöntekijät kertoivat työtehtävistään mm. seuraavaa:

”Kassalla tekemistä riittää, ja ei huomaakaan kun aika rientää. Jos kuitenkin sattuu hiljainen hetki, kuuluu työtehtäviini myös karkkipuolen siistimistä ja täyttöä, jonka lisäksi tarkistan kassalla myymälään tulevaa tavaraa.”

”Tyypilliseen työpäivääni kuuluu rullakoiden purkua, sovitushuoneiden tyhjentämistä, osaston siistimistä, runsaasti asiakaspalvelua sekä tietenkin tuotteiden esillepanoa. Päivästä riippuen, vietän myös jonkin verran aikaa kassalla, joka mielestäni antaa mukavaa vastapainoa muille tehtävilleni.”


Voit tutustua aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksiin Instagram-tilimme Kesätyöt -kohokohdassa täällä. Voit myös katsoa videon myymälän kesätöistä Joonaksen kertomana tästä: https://www.youtube.com/watch?v=jUffIMspgZw.Mitä odotamme sinulta?

  • Reipasta ja positiivista asennetta työn tekemiseen
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Kiinnostusta kaupan alaa kohtaan sekä halua oppia uutta
  • Puutarhaosastojen kesätyöntekijöiltä odotamme lisäksi puutarha-alaan liittyvää osaamista ja kiinnostusta

Aiempi työkokemus tai koulutus kaupan alalta ei ole välttämättömyys, sillä perehdytämme jokaisen kesätyöntekijän tehtäviinsä. Tärkeintä meille on positiivinen asenteesi ja oma-aloitteinen ote työhön!


Kesätyöpaikat on suunnattu pääasiassa 18 vuotta täyttäneille henkilöille, mutta joissakin myymälöissä on tarjolla paikkoja myös liiketaloutta opiskeleville alle 18-vuotiaille työssäoppimispaikkaa hakeville henkilöille.


Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa ja meille on tärkeää tarjota positiivisia kesätyökokemuksia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mukavat työkaverit. Meiltä saat arvokasta kaupan alan työkokemusta ja opit tärkeitä työelämätaitoja. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut.


Hakuohje

Kesätyöpaikat ovat määräaikaisia ja viikkotyöaika vaihtelee myymälästä riippuen. Työ on vuorotyötä ja töitä on toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 6 ja 22 välille. Tarve kesätyöntekijöille myymälöissämme on pääsääntöisesti toukokuun ja syyskuun välisenä aikana ja kesätyöjakson pituus vaihtelee myymälöittäin. Puutarhamyymälöissä kesätyöt voivat kuitenkin alkaa myymälästä riippuen jo maalis-huhtikuussa. Palkkaus on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.


Hae kesätyötä sähköisellä hakulomakkeellamme viimeistään 16.2.2021. Rastita hakulomakkeen välilehdelle "Kiinnostavat tehtävät" enintään viisi myymälää, joissa olet valmis työskentelemään. Merkitse lomakkeelle myös, oletko kiinnostunut tavallisesta kesätyöstä, puutarhaosastolla työskentelemisestä vai oletko alle 18-vuotias liiketalouden perustutkintoa suorittava hakija. Lähimmän puutarhamyymälän voit tarvittaessa tarkistaa myymälähaustamme täältä.
 

Lisätietoja haun aikataulusta

Käymme hakemuksia läpi pääasiassa helmi-maaliskuun aikana. Kaikille hakijoille ilmoitetaan rekrytointiprosessin etenemisestä ja valintapäätöksistä.


Saat hakemuksen jättämisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää rekrytointiin liittyen tai et ole saanut vahvistusviestiä hakemuksen jättämisen jälkeen (kannattaa tarkistaa roskapostikansio ja muut saapuneiden viestien kansiot ensin), olethan yhteydessä meihin sähköpostitse: rekrytointi@tokmanni.fi.


Nähdään Tokmannilla!