Kesätyöpaikat / Summer jobs 2019
Essity

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Essityn Nokian pehmopaperitehdas valmistaa pehmopaperituotteita sekä kuluttajille että suurtalouksille. Segmenttiensä markkinajohtajiin kuuluvia tehtaan valmistamia tuotemerkkejä ovat muun muassa Lotus Soft Embo / Emilia / Nessu ja Tork. Tehtaalla työskentelee noin 200 henkilöä ja kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Essityn Nokian pehmopaperitehdas tarjoaa erilaisia kesätyömahdollisuuksia

TUOTANNOSSA (paperitehdas, siistaus ja jalostetuotanto, logistiikka)

ODOTAMME

Arvostamme alan koulutusta, tai meneillään olevia opintoja ja mahdollista aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Myös oma-aloitteinen, joustava ja aikaansaava asenne ovat hakijan eduksi. Edellytämme valittavilta henkilöiltä 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta vuorotyöhön sekä yhteistyövalmiuksia.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia ammatillisesti monipuolisissa työtehtävissä pehmopaperiteollisuudessa. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Huomioimme haussa ainoastaan työnhakujärjestelmämme (www.essity.com/careers/vacancies) kautta saapuneet sähköiset hakemukset. Lisääthän CV/hakemuskirjeen työnhakujärjestelmäämme liitteenä. Hakuaika päättyy 28.2.2019. Valitettavasti emme voi ottaa vastaan puhelintiedusteluja.

Essity Nokian tehdas on tupakoimaton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227791
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nokia