(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat puunhankinnan ja metsätalouden tehtävissä 2018
UPM-Kymmene Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

UPM Metsä hakee asiakaspalveluhenkisiä, metsäalasta kiinnostuneita osaajia kesätyöntekijöiksi puunhankinnan tehtäviin Kristiinankaupunkiin.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa UPM:n puuraaka-aineen hankinnasta Suomesta, Venäjältä ja Baltian maista. Yhtiön tehtaiden tarvitsemasta puumäärästä valtaosan hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Lisäksi vastaamme sekä yhtiön että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. www.upmmetsa.fi

 

Mitä teet

Puunhankinnan ja metsäpalveluiden kesäharjoittelijoiden tehtäviin kuuluu alueesta ja tehtävästä riippuen erilaisia oston ja myynnin tukitehtäviä mm. metsänhoitotöiden ja puunkorjuun laatumittauksia, hakkuu- ja metsänhoitotyöehdotusten valmistelua ja esittelyä, leimikoiden korjuuvalmiiksi suunnittelua, metsänhoito- ja hakkuutarpeiden kartoitusta, metsänviljelyketjun valvontaa, metsävara-aineiston ylläpitoa sekä asiakasyhteydenottoihin vastaamista ja asiakastapahtumiin osallistumista. Työskentelet niin maastossa kuin toimistossakin.

 

Kuka olet

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyötaitoja ja reipasta, itsenäistä asennetta työhön. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista. Tulet tarvitsemaan myös ruotsin kielen taitoa.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen haun päättymistä. Haku sulkeutuu 28.2.2018.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.