Kesätyöpaikat puunhankinnan ja metsätalouden tehtävissä 2018
UPM-Kymmene Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa innovaatiovetoista, vastuullista ja resurssitehokasta tulevaisuutta. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

UPM Metsä hakee asiakaspalveluhenkisiä, metsäalasta kiinnostuneita osaajia kesätyöntekijöiksi korjuun ja kuljetuksen tehtäviin Nivalaan.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa UPM:n puuraaka-aineen hankinnasta Suomesta, Venäjältä ja Baltian maista. Yhtiön tehtaiden tarvitsemasta puumäärästä valtaosan hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Lisäksi vastaamme sekä yhtiön että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. www.upmmetsa.fi

 

Mitä teet

Korjuussa ja kuljetuksessa tarjoamme liikkuvaa ja monipuolista työtä aines- ja energiapuun korjuun laadun tarkastuksien ja mittauksen, laadun seurannan ja raportoinnin sekä logistiikan ohjauksen ja koordinoinnin parissa. Saat kokemusta aines- ja energiapuun korjuun ja kuljetuksen suunnittelu- ja esimiestehtävistä.

 

Kuka olet

Odotamme, että olet valmis oppimaan puunhankinnan ja puunkorjuun moniosaajaksi. Pystyt aktiiviseen ja rakentavaan kanssakäymiseen monenlaisten ihmisten kanssa ja haluat työskennellä vastuullisissa tehtävissä asiantuntija- ja suunnitteluorganisaatiossa. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä ja metsäalan perusosaamista.

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen haun päättymistä. Haku sulkeutuu 28.2.2018.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1096917
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Nivala, Pohjois-Pohjanmaa