(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme kesätyöntekijöitä Riihimäelle


Oletko kiinnostunut esimerkiksi elektroniikkakaluston korjaustehtävistä tai haluaisitko oppia lisää erilaisista varastotehtävistä? Entä kuulostaisivatko johtamisjärjestelmät mielenkiintoisilta? Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä seuraavasti:

  • Ammattiopisto-opiskelijalle elektroniikkakaluston avustavia korjaus- ja huoltotehtäviä
  •  Ammattiopisto-opiskelijalle mekaniikan korjaus- ja huoltotehtäviä
  • Ammattiopisto-opiskelijalle johtamisjärjestelmien asennustehtäviä
  • Ammattiopisto-opiskelijalle sähkövoimakonehuolto- ja korjaustehtäviä
  • Eri alojen opiskelijoille erilaisia varastotöitä ja niihin liittyviä järjestelytehtäviä

Koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus työskennellä myös erityisosaamista vaativissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kehittyä työssä oppimisen kautta monipuoliseksi tulevaisuuden osaajaksi. Usein kesätyö onkin alku myöhemmälle työsuhteelle Millog Oy:ssä.


Odotuksemme sinulta

Opiskelet alaa joko ammatillisessa oppilaitoksessa tai korkeakoulussa ja sinulla on mahdollisesti jo vähän työkokemusta. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Olet ahkera, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.


Hakuaika on 14.2.2021 asti. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksestä maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja kesätyöhausta antaa henkilöstöassistentti Pirjo Kuisma, puh. 040 315 7318 / etunimi.sukunimi@millog.fi


Millogin toimintaa ohjaa arvomme: Osaava uudistaja, Rohkea vastuunkantaja ja Reilu kumppani

Millog on mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi