(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat, Millog Oy Lyly
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haemme kesätyöntekijöitä Lylyyn

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille monipuolisia kesätöitä kenttäviestijärjestelmien, testausjärjestelmien ja materiaalialan tehtävien parissa:

•    Ammattiopistossa asentajaksi opiskelevalle asentaja tehtäviä kenttäviestijärjestelmien korjaustehtävissä
•    Ammattiopistossa, lukiossa tai muussa oppilaitoksessa opiskeleville avustavia tehtäviä kenttäviestijärjestelmien varusteiden lajittelu, tarkastus ja testaustyössä
•    Eri alojen opiskelijoille erilaisia varastotehtäviä, eduksi katsotaan B-ajokortti

Koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus työskennellä myös erityisosaamista vaativissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kehittyä työssä oppimisen kautta monipuoliseksi tulevaisuuden osaajaksi. Usein kesätyö onkin alku myöhemmälle työsuhteelle Millog Oy:ssä.

Odotuksemme sinulta
Opiskelet alaa ammatillisessa oppilaitoksessa, korkeakoulussa tai olet lukiossa ja sinulla on mahdollisesti jo vähän työkokemusta. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Olet ahkera, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Hakuaika on 23.2.2020 asti.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksestä maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja kesätyöhausta antaa henkilöstöassistentti Saija Hietala, puh. 040 315 7493.

Millogin toimintaa ohjaa arvomme: Osaava uudistaja, Rohkea vastuunkantaja ja Reilu kumppani

Millog on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.