(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat, Millog Oy Lievestuore ja Orivesi
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme kesätyöntekijöitä Lievestuoreelle ja Orivedelle

Tarjoamme reippaille ja oppimishaluisille tulevaisuuden tekijöille kesätöitä seuraavasti:

Lievestuore:
•    Insinööriopiskelijalle optiikan valmistuksen dokumentaatiotehtäviä, tukitehtäviä ja teknisiä suunnittelutöitä
•    Ammattiopistossa opiskeleville asentajatehtäviä koneistustehtävissä
•    Ammattiopistossa ja lukiossa opiskeleville erilaisia dokumentointitehtäviä, varustelutehtäviä ja suojanaamarihuollon avustavia tehtäviä
•    Ammattiopistossa ja lukiossa opiskeleville erilaisia varastotehtäviä, eduksi katsotaan B-ajokortti

Orivesi:
•    Varastotehtäviä (ei koulutusvaatimusta), valittavalla henkilöllä tulee olla ollut B-ajokortti vähintään kahden vuoden ajan
 

Koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus työskennellä myös erityisosaamista vaativissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kehittyä työssä oppimisen kautta monipuoliseksi tulevaisuuden osaajaksi. Usein kesätyö onkin alku myöhemmälle työsuhteelle Millog Oy:ssä.

Odotuksemme sinulta
Opiskelet alaa ammatillisessa oppilaitoksessa, korkeakoulussa tai olet lukiossa ja sinulla on mahdollisesti jo vähän työkokemusta. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Olet ahkera, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Hakuaika on 16.2.2020 asti.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksestä maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja kesätyöhausta antaa henkilöstöassistentti Tiina Tarvainen, puh. 040 315 8380.

Millogin toimintaa ohjaa arvomme: Osaava uudistaja, Rohkea vastuunkantaja ja Reilu kumppani

Millog on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.