(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat, Millog Oy Hämeenlinna
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Haemme kesätyöntekijöitä SA-kauppaan Hämeenlinnaan


Haluaisitko päästää tekemään monipuolista työtä erilaisissa myynti- ja varastotehtävissä? Etsimme Hämeenlinnan SA-kauppaan eri alojen opiskelijoita ja tulevaisuuden tekijöitä myynti- varastotehtävien pariin. 

Koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus työskennellä myös erityisosaamista vaativissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kehittyä työssä oppimisen kautta monipuoliseksi tulevaisuuden osaajaksi. Usein kesätyö onkin alku myöhemmälle työsuhteelle Millog Oy:ssä.


Odotuksemme sinulta

Tehtävässä edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Opiskelet alaa ammatillisessa oppilaitoksessa, korkeakoulussa tai olet lukiossa ja sinulla on mahdollisesti jo vähän työkokemusta. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta ja valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään. Olet ahkera, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.


Hakuaika on 14.2.2021 asti. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksestä maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja kesätyöhausta antaa Petri Lundelin, 040 315 7046 / etunimi.sukunimi@millog.fi


Millogin toimintaa ohjaa arvomme: Osaava uudistaja, Rohkea vastuunkantaja ja Reilu kumppani

Millog on mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi