(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖPAIKAT kokoonpano/tuotanto
Framery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Onnellisuus ei ole ainoastaan tuotteissa tavoiteltu lopputulos. Se on koko Frameryn työkulttuurin perusta, mikä tekeekin yrityksestä varsin ainutlaatuisen paikan työskennellä. Tänä päivänä Framery on yksi Euroopan nopeimmin kasvavia yrityksiä ja Pohjoismaiden mittakaavassa samaisen listan ykkösenä.

Etsimmekin nyt reippaita ja tarkkoja kesätyöntekijöitä Frameryn energiseen ja nuorekkaaseen tuotannon tiimiin. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuulle tilanteesi mukaan.

Framery tarjoaa monipuolisia kesätyömahdollisuuksia usean eri alan osaajille tuotannon monipuolisissa tehtävissä. Tarjolla on mielenkiintoisia tehtäviä kotimaisten innovaatiotuotteiden tuotannon parissa mm. kokoonpanijan, pakkaajan ja sähköasentajan tehtävissä.

Kokoonpanolinjoilla työtä tehdään linjan työtehtävästä riippuen yksin tai parityönä. Kaikissa tuotannon rooleissa kulminoituu tuotteiden laatu ja tästä johtuen etsimme kädentaitoisia henkilöitä, jotka kykenevät erityiseen huolellisuuteen ja tarkkuuteen myös nopeatempoisessa työssä. Teollisuuden- tai rakennusalan työkokemuksen katsomme eduksesi.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio ja pystyt sitoutumaan tehtävään kesän ajaksi. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja sinulla on takanasi osaavan tiimin tuki. Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa arkisin klo 6-22 välillä. Frameryn kattavat henkilöstöedut, kuten työvaatteet, henkilöstökahvilan palvelut sekä kerho- ja saunatilat ovat lisäksi käytössäsi.

Mikäli sinä haluat osaksi Frameryn yhteisöä ja olet valmis ottamaan askeleen kohti onnellisempaa kesätyöpaikkaa, laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Paikat täytetään nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi tai Lauri Pelkonen, 050 444 4448 lauri.pelkonen@adecco.fi