(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat elintarvikesiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Vietä kesäsi duunISSa ja hae

Jyväskylään elintarvikesiivoustehtäviin!


ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Yleisimpiin työtehtäviin kuuluu elintarviketehtaan tuotantotilojen pesu matalapainepesumenetelmin. Työ on tarkkaa ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta yövuoroon. Pääasiasiallisesti työvuorot sijoittuvat kuitenkin ilta- ja yöaikaan.


Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta sekä järjestelmällistä työotetta ja kunnollista työnjälkeä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Tähän tehtävään tarvitset 18– vuoden iän. Kohteen sijainnin vuoksi ajokortti tai muu kulkupeli on tarpeen.


Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta 31.3.2019 mennessä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme löydät YouTubesta.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/