(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat DS Smithillä
DS Smith Packaging Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

DS Smith Kesätyöpaikat 2021

Seuraavat kesätyöpaikat aukeavat sivuillamme www.dssmith.com/avoimet-tyopaikat viikolla 3, 2021.

 

Asiakaspalvelu (Tampere)

Asiakaspalveluvastaavan työtehtävässä toimit läheisessä yhteydessä B2B-asiakkaiden, myyntiorganisaatiomme sekä muiden sidosryhmien kanssa. Etsimme erilaisiin tilanteisiin sopeutuvaa, aktiivisen työotteen hallitsevaa esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijaa.

Asiakaspalvelu (Nummela)

Asiakaspalveluvastaavan työtehtävässä toimit läheisessä yhteydessä B2B-asiakkaiden, myyntiorganisaatiomme sekä muiden sidosryhmien kanssa. Etsimme erilaisiin tilanteisiin sopeutuvaa, aktiivisen työotteen hallitsevaa esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijaa.

Laatu- ja laskutusassistentti (Tampere)

Roolissa työskenetelet osana laatuorganisaatiotamme. Osallistut palautekäsittelymme operatiiviseen ohjaamiseen sekä juurisyyselvitysten koordinointiin. Kesän aikana rooliin kuuluu myös laskutuksen tehtävät ja laskuttajamme vuosiloman sijaistaminen. Etsimme rooliin tarkkaa ja huolellista tekijää, jolla on taito kontaktoitua sisäisten sidosryhmiemme kanssa nopeasti.

Talousosasto (Tampere)

Toimit osana taloushallinnon tiimiä ja tehtäviisi kuuluu kirjanpidon tehtävät, maksuliikenne, myynti- ja matkalaskutus sekä osallistut tilinpäätöksen tekoon. Odotamme, että olet innokas hyödyntämään kaupallisisssa opinnoissasi saamiasi valmiuksia työelämässä.

Tuotannonsuunnittelu (Tampere)

Tuotannon suunnittelussa vastaat materiaalien oikea-aikaisista kotiinkutsuista ja koneiden ajosuunnittelusta siten, että tuotantotyöt valmistetaan tehokkaasti ja toimitetaan ajallaan asiakkaille. Opiskelet esimeriksi paperinjalostusta tai prosessitekniikkaa ja sinulla kokemusta tuotannollisista tehtävistä ja erilaisista tietojärjestelmistä.

Tampereen tuotanto

Tuotannon tehtävissä työskentelet joko aaltopahvikoneella, jalostuskoneilla tai muissa tuotantoon liittyvissä tukitehtävissä kuten esimerkiksi pakkauksessa, lähetyksessä, esivalmistelussa tai rullavarastossa yhdessä muun tuotantotiimin kanssa. Opiskelet esimerkiksi prosessitekniikkaa, olet valmis vuorotöihin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Nummelan tuotanto

Tuotannon tehtävissä työskentelet aaltopahvin jalostustehtävissä tai muissa tuotantoon liittyvissä tukitehtävissä yhdessä muun tuotantotiimin kanssa. Opiskelet esimerkiksi prosessitekniikkaa, olet valmis vuorotöihin ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun. Hakuaika päättyy 21.2.2021.