(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat, Asiantuntijatehtävä johtamisjärjestelmien parissa, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Oletko kiinnostunut johtamisjärjestelmistä ja haluaisit päästä oppimaan niistä lisää? Haemme Riihimäen toimipaikallemme kesätyöntekijää asiantuntijatehtäviin johtamisjärjestelmien pariin. Tässä työssä pääset työskentelemään erilaisissa tietoliikenteen ja -palveluiden tehtävissä. Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Etsimme loppuvaiheen yliopisto- tai AMK-opiskelijaa tietotekniseltä alalta, joka haluaa työskennellä johtamisjärjestelmien parissa. Odotamme, että sinulla on sujuvat IT-taidot, tarkka työskentelyote ja olet oppimishaluinen. Teet työtäsi positiivisella asenteella ja suhtaudut uteliaasti erilaisiin vastaantuleviin tehtäviin. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja osaavan tiimin. Meillä olet mukana luomassa suomalaisille parempaa ja turvallista tulevaisuutta. Panostamme reiluun johtamiseen sekä hyvään ja turvalliseen työilmapiiriin. Tutustu meihin milloglaisiin täältä.

Harjoitteluaika 03.05.2021 - 31.08.2021.


Lisätiedot & hakeminen 

Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä tai työyhteisöstä? Ryhmäpäällikkö Vesa Piispanen vastaa mielelläsi kysymyksiisi, 040 315 8384 / etunimi.sukunimi@millog.fi

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi