(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2021: Kiinteistön rakennuttaminen, Tampere
WSP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin kiinteistön rakennuttamisen projekteihin. Haemme rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät tietotekniikka- ja projektityövalmiudet. Arvostamme aiempaa kokemusta rakennusalalta.

Toimit vaihtelevissa ja monipuolisissa rakennusalan hankkeissamme. Olet osa asiantuntevaa projektitiimiä, joten pääset työssäsi seuraamaan myös kokeneiden rakennuttajainsinöörien työskentelyä. Kesätyön jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa lopputyöntekijänä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja – sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle. 

Jätä hakemuksesi saman tien – kuitenkin viimeistään 15.2.2021 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com