Kesätyöpaikat 2021: Geosuunnittelu, Oulu
WSP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

WSP kuuluu Suomen johtavien infrasuunnittelijoiden joukkoon. Yksi monista ylpeydenaiheistamme on pohjarakentamisen palvelut ja osaaminen.  Etsimme nyt pohjarakennusyksikköön rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät tietotekniikka- ja projektityövalmiudet. Arvostamme suunnitteluohjelmistojen tuntemusta kuten AutoCAD, Novapoint ja aiempaa kokemusta rakennusalalta. Opiskelutilanteesta riippuen töiden aloitus jo keväällä on mahdollista.

Toimit vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnitteluhankkeissamme, jotka voivat olla niin talo-, tie-, rata-, katu-, puisto- tai siltaprojekteja. Olet osa asiantuntevaa projektitiimiä, joten pääset työssäsi seuraamaan myös kokeneiden suunnittelijoidemme työskentelyä. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja – sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle.

Jätä hakemuksesi saman tien – kuitenkin viimeistään 15.2.2021 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa!  Opiskelutilanteestasi riippuen töiden aloitus on mahdollista jo keväällä. Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti.

Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1408059
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu