(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2020
Stora Enso

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Stora Enson yksiköt tarjoavat kesällä 2020 lähes 900 kesätyöpaikkaa eri puolilla Suomea, mm. Imatralla, Helsingissä, Kemissä, Oulussa, Lahdessa, Heinolassa, Anjalassa, Inkeroisissa ja Varkaudessa. Kesätöitä on tarjolla niin tuotannossa ja tutkimuksessa kuin myynnissä ja markkinoinnissa, logistiikassa ja taloushallinnossa sekä metsänhoidossa.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Arvomme ”Johda” ja ”Toimi oikein” ovat tapa näyttää esimerkkiä ja johtaa kaikella liiketoiminnallamme ja vastuullisuudella. Uskallamme tehdä aloitteita ja kysyä jatkuvasti itseltämme, mitä voisimme tehdä enemmän tai paremmin.

Osallistumme myös tulevana kesänä Vastuullinen kesäduuni-kampanjaan, jossa sijoituimme vuonna 2019 erinomaisesti kolmannelle sijalle suurimpien yrityksien sarjassa. Stora Ensolle on tärkeää olla edistämässä nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta sekä oppia työelämän pelisääntöjä turvallisessa työympäristössä.

Lisätietoja

Tutustu tarkemmin tarjoamiimme kesätyömahdollisuuksiin sekä työntekijöihimme ja katso kaikki avoimet kesätyöpaikat osoitteessa www.storaensolle.fi

Haluatko tehdä maailmasta paremman paikan? Hae tehtäviä 29.2.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavilla henkilöillä teetetään huumausainetesti.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia nähdessämme myös hakijoiden osallistuvan tähän.