Kesätyöpaikat 2020: ympäristötutkimus, Oulu
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

WSP:n kaivos- ja kalliorakennussuunnittelu hakee ympäristöalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on aktiivinen työote ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hyvät tietotekniikka- ja projektityövalmiudet ovat eduksi. Sopiva koulutusala on mm. ympäristötekniikka tai geologia. Tehtävään kuuluu mm. kenttätöissä avustamista sekä raporttien ja selvitysten laadintaa.

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa ympäristöpuolen tutkimus- ja suunnitteluhankkeissamme. Olet osa isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden työskentelyä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja – sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle.

Jätä hakemuksesi saman tien – kuitenkin viimeistään 14.2.2020 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot