Kesätyöpaikat 2020 yli 18-vuotiaat, Osuuskauppa Maakunnan ravintolat ja hotellit
Osuuskauppa Maakunta, ravintola- ja hotellitoimipaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme yli 18-vuotiaita kesätyöntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Kajaanin ja Vuokatin ravintoloihin ja hotelleihin.
Kesätyötä on tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän, kokin, ravintolatyöntekijän, ravintolan aputyöntekijän, kerroshoitajan ja vastaanottovirkailijan tehtävissä Osuuskauppa Maakunnan toimipaikoissa: Prisman ravintolat (Hesburger, Kaema), Lähi-ABC:n ravintola, Ravintola Rosso, Ravintola Hospo, Original Sokos Hotel Valjus, Ravintola Sulo sekä Break Sokos Hotel Vuokatti ja Ravintola Amarillo ja Kainuuravintola Kippo. Töitä on tarjolla yksiköstä riippuen toukokuusta syyskuulle saakka, ja työt ovat osa-aikaisia.

Odotamme Sinulta
- vähintään 18 vuoden ikää kesätyön alkaessa
- ystävällistä ja innostunutta asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta
- halua oppia uusia asioita

Tarjoamme Sinulle
- monipuolisen kesätyön
- uusia kokemuksia
- Osuuskauppa Maakunnan hyvät henkilöstöedut

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa (www.kesaduuni.org)

Osuuskauppa Maakunta on menestyvä, kehittyvä ja hyvässä kasvussa oleva alueosuuskauppa. Toimialamme ovat päivittäis- ja erikoistavarakauppa, polttonestekauppa sekä matkailu- ja ravitsemistoiminta. Toimialueemme on Kainuun talousalue. Myyntimme v. 2018 oli 210 milj. euroa ja työllistämme Kainuussa 450 ihmistä.

Hakemukset pyydämme lähettämään 1.3.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella.
Tällä hakulomakkeella haetaan kaikkiin Osuuskauppa Maakunnan ravintola- ja hotellitoimipaikkoihin. Valitse hakemukselta 1-3 toimipaikkaa, jotka sinua ensisijaisesti kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä. Kaupan toimipaikkoihin (prisma, s-marketit, salet, sokos) haetaan toisen ilmoituksen kautta.

Tämän kesätyöhaun haastattelut pidetään ma 9.3.2020. Toivottavasti voit jo nyt varautua osallistumaan haastatteluun. Lähetämme haastatteluun valituille kutsun ja tarkemmat ohjeet haastatelusta sähköpostilla heti hakuajan päätyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot