(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2020: nuorempi arkkitehti rakennuttamispalveluihin, Helsinki
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin julkisen korjaus- ja uudisrakentamisen hankkeisiin. Haemme rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät tietotekniikka- ja projektityövalmiudet. Arvostamme Archicad-ohjelman osaamista.

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa rakennusalan hankkeissamme. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden arkkitehtien tehtäviä. Kesätyön jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa lopputyöntekijänä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Maaliskuussa muutamme Pasilan Triplaan ja pääset mukaan työskentelemään uusiin moderneihin työtiloihin. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja – sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle.

Jätä hakemuksesi saman tien – kuitenkin viimeistään 14.2.2020 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com