(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2020: kiinteistön rakennuttaminen, Tampere
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin kiinteistön rakennuttamisen projekteihin. Haemme rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät tietotekniikka- ja projektityövalmiudet. Arvostamme aiempaa kokemusta rakennusalalta.

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa rakennusalan hankkeissamme. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden rakennuttaja-insinöörien tehtäviä. Kesätyön jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa lopputyöntekijänä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja – sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle.

Jätä hakemuksesi saman tien – kuitenkin viimeistään 14.2.2020 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com