(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2020: geosuunnittelu, Helsinki
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote. Oletko se sinä?

WSP kuuluu Suomen johtavien infrasuunnittelijoiden joukkoon. Yksi monista ylpeydenaiheistamme on pohjarakennuksen palvelut ja osaaminen.  WSP:n Geo- ja kalliotekniikka hakee rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät tietotekniikka- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim. AutoCAD, Novapoint) ja aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia. 

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnitteluhankkeissamme, jotka voivat olla niin talo-, tie-, rata- , katu-, puisto- tai siltakohteita. Olet osa isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden työskentelyä. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, joustavan ja haastavan tehtäväkentän sekä innostavan työyhteisön. Maaliskuussa muutamme Pasilan Triplaan ja pääset mukaan työskentelemään uusiin moderneihin työtiloihin. Olemme tutkitusti vastuullinen kesätyönantaja – sijoituimme Vastuullinen kesäduuni 2019 -kilpailussa Suurien yritysten sarjassa 1. sijalle.

Jätä hakemuksesi saman tien – kuitenkin viimeistään 14.2.2020 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja: Henkilöstöasiantuntija Krista Leino, krista.leino@wsp.com