(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2019, Gasum
Gasum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Me Gasumilla haluamme kannustaa innokkaita työntekijöitä tulevaisuuden toimialalle. Tule meille töihin rakentamaan puhtaampaa tulevaisuutta kanssamme!

Otamme kymmenittäin kesätyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin toimipisteisiimme Espooseen, Imatralle, Jyväskylään,Kouvolaan, Kuopioon, Lempäälään, Mäntsälään, Ouluun  ja Vantaalle. Kesätyöpaikkoja on tarjolla laajasti Portfolio Assistantin ja Energy Specialistin tehtävistä sähkö- ja automaatioasennukseen, biokaasulaitoksen kunnossapitoon ja linjaraivaukseen.

Meille voi tulla moniin töihin ilman aiempaa kokemusta tai koulutustaustaa. Kuitenkin tehtävästä riippuen jossain töissä soveltuva koulutustausta ja tietty määrä opintoja on vaatimuksena. Kaikilta kesätyöntekijöiltä edellytämme 18 vuoden ikää, mutta Vantaalle haemme työelämään tutustujia, Tutustu työelämään ja tienaa- kampanjan kautta. Tähän voit hakea jos täytät tänä vuonna 14 vuotta.

 

Tarjoamme sinulle

  • mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energiatoimialalla
  • kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
  • inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi 

Yhteiset eettiset toimintatapamme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen.

 

Oletko kiinnostunut rakentamaan puhtaampaa tulevaisuutta kanssamme?

Hae kesätyöpaikkoja viimeistään sunnuntaina 28.2.2019. Merkitse tehtävä ja toimipaikka jossa haluaisit työskennellä. Kerro myös miksi tehtävä kiinnostaa sinua ja haluaisit meille töihin!

 

Tutustu yhtiöömme ja lue lisää kesätyöpaikoistamme www.gasum.com