(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2018, Metsä Group Suomi
Metsä Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

KESÄTYÖPAIKAT, Metsä Group Suomi


Metsä Groupin yksiköt eri puolilla Suomea tarjoavat useita satoja kesätyöpaikkoja kesällä 2018. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden tutustua monipuoliseen toimialaamme ja Metsä Groupiin työnantajana.


Tehtävän kuvaus


Haemme Metsä Groupin yksiköihin ja puunhankintapiireihin kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin eri puolille Suomea.


 


Liiketoimintamme kattaa koko arvoketjun metsästä lopputuotteiksi, joten pystymme tarjoamaan niin toimihenkilö- kuin työntekijäpuolen työtehtäviä monipuolisesti eri alojen opiskelijoille. Suurin osa kesätyöntekijöistämme tekee töitä tuotantolaitoksillamme tuotannossa ja kunnossapidossa. Meille voit hakea kesätöihin myös liiketoimintaa tukeviin toimintoihin esimerkiksi taloushallinnon, kestävän kehityksen, logistiikan, henkilöstöhallinnon, myynnin, markkinoinnin ja tietohallinnon tehtäviin.

Edellytykset

Kesätyöpaikat on tarkoitettu alan opiskelijoille tai alalle aikoville henkilöille. Koulutustaustasi voi olla mm. tekniikan, tuotannon, kemian, metsätalouden, talouden tai markkinoinnin parista. Kesätyön menestyksekäs hoitaminen edellyttää reipasta otetta työntekoon, yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kykyä toimia itsenäisesti. Osa kesätyöpaikoista edellyttää valmiutta vuorotyöhön sekä oman auton käyttöä.

Lisätietoja

Löydät tarkemmat kuvaukset kesätyötehtävistä sekä yhteystietoja osoitteesta www.metsagroup.com/kesatyot

Hakeminen

Täytä hakemus 28.2.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toivomasi paikkakunnat. Lisätietokenttään toivomme sinun kuvailevan mahdollisimman tarkasti omia toiveitasi tehtävien ja sijoittumisen suhteen. Meille on myös tärkeää tietää, missä vaiheessa opintosi ovat, ja jos esimerkiksi opinnäytetyön tekeminen on sinulle kesätyön jälkeen ajankohtaista, mainitsethan tästäkin.


Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.