(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2018: Jyväskylä (Rakennetekniikka)
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018

Haluatko liittyä edelläkäyvien asiantuntijoidemme joukkoon? Jyväskylässä työskentelee eri alojen ammattilaista projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina ja konsultteina.
Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työskentelykentän sekä innostavan työyhteisön. 

WSP:n Rakennetekniikka hakee rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät atk- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim. ACAD, Tekla Structures) ja aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia. Arvostamme osaamista sekä betoni- että teräsrakenteiden suunnittelusta. 
Projektimme ovat pääosin toimisto-, kylpylä-, asuin- ja liikerakennuksia sekä teollisuuskohteita kuten esimerkiksi kattilarakennuksia, voimalaitoksia ja muita teollisuuden järeitä rakenteita.   

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnitteluhankkeissamme. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden tehtäviä. Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote.

Tarvittavien kesätyöntekijöiden määrä konkretisoituu eri toimialoilla kevään kuluessa. Jätä hakemuksesi saman tien, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 

Lisätietoja: HR-Koordinaattori Krista Leino, krista.leino@wsp.com