(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2018: Helsinki, Tampere tai Jyväskylä (Ympäristö- ja arkkitehtuuri)
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018

Haluatko liittyä edelläkäyvien asiantuntijoidemme joukkoon? Helsingissä työskentelee eri alojen ammattilaista projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina ja konsultteina. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työskentelykentän sekä innostavan työyhteisön. 

WSP:n Ympäristö ja arkkitehtuuri hakee innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät atk- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim. ArchiCAD) ja aiempi kokemus ympäristöalalta ovat vahvuuksia. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere tai Jyväskylä. 

Haemme maisema-arkkitehtuurin, graafisen suunnittelun, arkkitehtuurin tai muotoilun opiskelijoita.

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa suunnitteluhankkeissamme. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden suunnittelijoiden tehtäviä. Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote.

Tarvittavien kesätyöntekijöiden määrä konkretisoituu eri toimialoilla kevään kuluessa. Jätä hakemuksesi saman tien, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 


Lisätietoja: HR-Koordinaattori Krista Leino, krista.leino@wsp.com