(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöpaikat 2018: Helsinki, Tampere, Oulu tai Jyväskylä (Kiinteistön rakennuttaminen)
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018

Haluatko liittyä edelläkäyvien asiantuntijoidemme joukkoon? WSP:llä työskentelee eri alojen ammattilaista projektipäällikköinä, tutkijoina, suunnittelijoina ja konsultteina. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työskentelykentän sekä innostavan työyhteisön. 

Tehtävässä pääset osallistumaan erilaisiin kiinteistön rakennuttamisen projekteihin. Haemme rakennusalasta innostuneita tulevia ammattilaisia, joilla on hyvät atk- ja projektityövalmiudet. Suunnitteluohjelmistojen tuntemus ja aiempi kokemus rakennusalalta ovat vahvuuksia. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere, Oulu tai Jyväskylä.

Toimit osaamistasosi mukaan avustamassa vaihtelevissa ja monipuolisissa rakennusalan hankkeissamme. Olet osana isompaa projektitiimiä, joten pääset seuraamaan oman työsi lisäksi myös kokeneiden rakennuttaja-insinöörien tehtäviä. Etsimme innokkaita, oppimishaluisia ja -kykyisiä kesätyöntekijöitä, joilla on pitkäjännitteisyyttä, tarkkuutta ja reipas työote.

Tarvittavien kesätyöntekijöiden määrä konkretisoituu eri toimialoilla kevään kuluessa. Jätä hakemuksesi saman tien, käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa! Haastatteluihin valittuihin henkilöihin otamme yhteyttä puhelimitse henkilökohtaisesti. 


Lisätietoja: HR-Koordinaattori Krista Leino, krista.leino@wsp.com