Kesätyöntekijöitä
Comforta Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme nyt kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajien vuosilomien sijaisiksi Comfortan Mäntsälän palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan työtehtäviin kuuluvat pyykin vastaanotto, lajittelu, mankelointi ja pakkaaminen. Tekstiilihuoltajana olet tärkeässä roolissa huolehtimassa siitä, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Comforta työpaikkana

Tulet saamaan meiltä mukavan työpaikan osana tekstiilihuoltajatiimiämme. Meillä on tiimissä vahva tekemisen meininki, mutta hyvä huumori, sopiva kilpailuhenkisyys ja rento ilmapiiri tuovat työpäiviin mukavasti virtaa. Teemme työtä tuloksellisesti, palvelualttiisti, innostuneesti ja yhteen hiileen puhaltaen.

Menestymisen edellytykset

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja tartut töihin aktiivisesti. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on mukava tiimi koko kesän ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä auttaa hyvä fyysinen kunto, sillä työ on seisomatyötä. Hakijoilta edellytetään lisäksi suomen kielen taitoa ja vähintään 17 vuoden ikää.

Tarjoamme sinulle kivan kesätyöpaikan mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Työ on 2-vuorotyötä sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja päättyy elo-syyskuussa.

Tarjoamme sekä 40 h/vko kokoaikaisia sopimuksia että 0-40 h/vko osa-aikaisia sopimuksia. Toivomme, että ilmoitat hakemuslomakkeessa toiveesi työtunneista. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan. Työt alkavat sovitusti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Jonna Mäntynen (jonna.mantynen@lindstromgroup.com) ja Aija Häkkinen (aija.hakkinen@lindstromgroup.com), puh. 040 730 1540. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2021

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot