Kesätyöntekijöitä
Lindström Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä Lindströmin Koivuhaan palvelukeskukseen. Työtehtäviin kuuluvat likaisten työvaatteiden lajittelu ja pesu sekä puhtaiden tekstiilien viikkaus, tarkastus, korjaus ja pakkaus. Työ on nopeatempoista seisomatyötä ja fyysisesti vaativaa. Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa varmistamassa omalta osaltasi, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Toivomme sinun olevan täysi-ikäinen, oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Aiempaa kokemusta alalta et tarvitse, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimi koko työsuhteen ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisen edellytyksenä on hyvä fyysinen kunto. Pystyt työskentelemään suomen kielellä. Ompelutaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle kivan työn mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Työaika on 37,5 h/vko. Olet valmis tekemään sekä päivä- että iltatyötä. Työajat sijoittuvat klo 6.00–22.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa jatkuen syyskuun loppuun saakka. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olisit käytettävissä kesätyöhön. Lisätietoja tehtävästä saat tuotantopäällikkö Nina Aromaalta, nina.aromaa@lindstromgroup.com tai puh. 0400 585 837. Ninan tavoitat 15.2. alkaen. Lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta  viimeistään 15.3.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424712
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Nina Aromaa, nina.aromaa@lindstromgroup.com, puh. 0400 585 837 (15.2. alkaen)