Kesätyöntekijöitä
Lindström Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Haemme nyt kesätyöntekijöitä työvaatepesulaamme Luumäelle. Kesätyöntekijät työskentelevät tekstiilihuoltajina, joiden tehtäviin kuuluvat pesulan tuotannon kaikki työvaiheet: vaatteiden lajittelu, pesu, viimeistely, tarkastus, viikkaus, korjausompelu ja pakkaus. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme huolehtimassa, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme hakijalle? 

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus kehittää tiimityötaitoja ja oppia työskentelyä vauhdikkaassa ympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka työtehtävät ovat monipuolisia, opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon, halu oppia uutta ja halu kerätä hyvää työkokemusta. Meillä on myös mahdollisuus sitoutua yritykseen pitkällä tähtäimellä.

Mitä toivomme sinulta? 

Toivomme sinun olevan ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Ompelutaito ja sorminäppäryys katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on seisomatyötä. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Tekstiilipölyn vuoksi työ ei sovi allergikoille.

Kiinnostuitko? 

Haemme useampaa kesätyöntekijää pesulaamme. Työaika on 40h/vko ja työvuorot sijoittuvat klo 6.00 ja klo 18.30 välille. Kesätyö alkaa sovitusti touko-kesäkuussa ja loppuu elo-syyskuun lopussa. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Sini Kääpä (040 513 7225, sini.kaapa@lindstromgroup.com). Haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2021.

Tervetuloa meille kesätöihin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1423910
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Luumäki
  • Lisätietoja antaa: Sini Kääpä, sini.kaapa@lindstromgroup.com, puh. 040 513 7225