(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Stark Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Kesätöihin STARK Vantaa Martinlaakso  – rakenna tulevaisuuttasi 

Haemme kesätyöntekijöitä myymälään ja noutopihalle. Kesätyöt alkavat kesäkuun alusta ja kestävät elokuun loppuun. Yksi kesätyösuhteista alkaa jo toukokuussa.

Aikaisemmasta työkokemuksesta voi olla hyötyä hakijalle, mutta tärkeintä on reipas asenne. 

Saat meiltä kullan arvoista työkokemusta, rahaa omiin menoihin, mukavan työyhteisön sekä henkilöstön ostoedut heti käyttöösi. Opit samalla myyntityön ja saat perehdytyksen rakennusalan työhön alan ammattilaiselta.  

Kesätyöntekijän päivä kuluu nopeasti asiakkaita palvellessa, hyllyttäessä, trukkia ajaessa, kassaa käyttäessä – samoissa tehtävissä kuin muidenkin työntekijöidemme. Siksi kesätyö on hyvä startti pidemmällekin työsuhteelle. 

Kesätyöntekijät tekevät meidät vahvemmaksi.

Meille kesätyöntekijät takaavat sen, että pyörät pyörivät lomakauden yli. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää, että kesätyöntekijät pitävät työtä mielekkäänä. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jossa sitoudumme kampanjan periaatteisiin: Hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, asianmukainen palkka, kirjallinen työsopimus ja työtodistus. 

Valtakunnallisesti Stark työllistää yli sata osa-aikaista kesätyöntekijää eri puolille Suomea. STARK on palvellut rakennusalan ammattilaisia vuodesta 1868 ja nyt on sinun vuorosi!

 

Lisätietoja kesätyöstä saat: 

yksikönpäällikkö Stark Vantaa Martinlaakso Marcus Nybom puh. 050 330 8734, email marcus.nybom@stark-suomi.fi

Jätä hakemuksesi linkin kautta 17.5.2020 mennessä.