(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

 

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi Lindströmin Koivuhaan palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajan  tehtäviin kuuluvat mm. ravintolatekstiilien  viimeistely mankelilinjoilla, likaisten työvaatteiden lajittelu ja pesu sekä puhtaiden tekstiilien viikkaus, tarkastus, korjaus ja pakkaus. Työ on nopeatempoista seisomatyötä ja fyysisesti vaativaa. Tekstiilihuoltajana huolehdit yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä ja varmistat omalta osaltasi, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Toivomme sinun olevan täysi-ikäinen, oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja aktiivinen työote. Aiempaa kokemusta alalta et tarvitse, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on mukava tiimi koko työsuhteen ajan. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisen edellytyksenä on hyvä fyysinen kunto. Pystyt työskentelemään suomen kielellä. Ompelutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kivan työn mukavassa työporukassa ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Työaika on 37,5 h/vko. Olet valmis tekemään tarvittaessa sekä päivä- että iltatyötä. Työajat sijoittuvat klo 6.00–20.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään touko-kesäkuussa jatkuen elokuun loppuun saakka.  Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olisit käytettävissä kesätyöhön. Lisätietoja tehtävästä saat tuotantopäällikkö Nina Aromaalta, nina.aromaa@lindstromgroup.com tai puh. 0400 585 837. Lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta  viimeistään 31.3.2020. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.