(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Etsimme kesätyöntekijöitä tekstiilihuoltajiksi Vaajakosken työvaatepesulaan. Tekstiilihuoltajan työtehtäviin kuuluvat työvaatteiden huoltotoimenpiteet kuten lajittelu, viimeistely ja pakkaus. Tekstiilihuoltajana tärkein tehtäväsi on huolehtia, että asiakkaillamme on aina käytössään puhtaat, ehjät ja siistit työvaatteet.

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Etsimämme henkilö on joustava, oma-aloitteinen ja nopealiikkeinen tiimipelaaja. Henkilön tulee kyetä toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä.

Työhön valittavilta edellytämme 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa. Tekstiilipölyn vuoksi työ ei sovi allergikolle. Töitä tehdään seisten ja työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto helpottaa työssä menestymistä. Korjausompelutaidot katsomme eduksi.

Työaika on 37,5h/vko ja työt ajoittuvat arkipäiviin kello 6.00-21.00 välille. Työsuhde on määräaikainen sijoittuen touko-syyskuun väliselle ajalle. Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä olisit valmis työskentelemään. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, lisätietoja antavat Piritta Pietikäinen (piritta.pietikainen@lindstromgroup.com, puh. 040 540 3687) ja Sini Aatsinki (sini.aatsinki@lindstromgroup.com, puh. 040 571 9693). Tavoitat heidät parhaiten puhelimitse arkisin klo 12.00-16.00 välillä. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta 15.3.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä.