(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Comforta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Etsimme nyt reippaita uusia työkavereita mukavaan tiimiimme kesätöihin Comfortan Turun palvelukeskukseen. Tekstiilihuoltajana työtehtäviisi kuuluvat erilaisten hotellitekstiilien huoltotoimenpiteet kuten lajittelu, pesu, viimeistely sekä pakkaus. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme varmistamassa asiakaslupauksemme erinomaisesta laadusta. Työsi tärkein tehtävä on huolehtia, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tekstiilihuoltajana saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää tiimityötaitojasi ja oppia työskentelyä vauhdikkaassa ympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon, halu oppia uutta ja halu kerätä hyvää työkokemusta monipuolisista työtehtävistä. Opetamme sinulle kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen tiimimme. 

Mitä toivomme sinulta? 
Toivomme sinun olevan ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Hakijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Työturvallisuuden takia hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa ja ryhmätyökykyä. Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Kesätyöntekijöiden viikoittainen työaika on 0-40 h. Työ on kaksivuorotyötä ja tuotanto on käynnissä myös lauantaisin. Hakijoilla tulee olla myös valmius työskennellä yövuorossa kesäsesongin aikana. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan. 

Kiinnostuitko? 
Jos jokin asia jäi mietityttämään, voit kysyä lisää esimiehiltä puhelimitse: 0400 792 158 tai sähköpostitse: tiina.uutela@lindstromgroup.com tai ville.uusitupa@lindstromgroup.com.  Lähetäthän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.3.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.