(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Vieläkö olet kesätöitä vailla? Ei hätää!

Heimo etsii reippaita ja ahkeria nuoria sekä kokeneempia konkareita työskentelemään kesäsesonkiin Päijät-Hämeen alueelle asiakasyrityksiimme! Tarjolla on työpaikkoja esimerkiksi ravintola-alan, puutarha-alan, tuotannon ja teollisuuden parista. Kesätyöt ovat eri pituisia ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä pidempi aikaisiin työsuhteisiin. 

Olethan työotteeltasi oma-aloitteinen, ahkera ja vastuuntuntoinen ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Saat tulevaan työhösi kattavan perehdytyksen.

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Edellytämme hakijoiltamme 18-vuoden ikää. 

Lisätietoa kesätyöpaikoista antavat Henkilöstöpalvelu Heimosta:

Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi
Ville Väkeväinen, puh. 044 777 5103, ville.vakevainen@hpheimo.fi
Noora Pöyhönen, puh. 044 777 5104, noora.poyhonen@hpheimo.fi