(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme reippaita kesätyöntekijöitä Lindströmin Turun palvelukeskukseen tekstiilihuoltajiksi. Tekstiilihuoltajana olet tärkeässä roolissa huolehtimassa yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä ja omalla työlläsi varmistat, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään. Työtehtäviisi kuuluvat työvaatteiden huoltotoimenpiteet kuten pyykin vastaanotto, käsittely ja lajittelu, viimeistely sekä pakkaus. 

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus kehittää tiimityötaitoja ja oppia työskentelyä vauhdikkaassa ympäristössä. Tekstiilihuoltajan tehtävässä pääset lunastamaan asiakaslupauksemme erinomaisesta laadusta. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta alalta, vaan me annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen tiimimme. Tärkeintä on positiivinen asenteesi sekä halusi oppia uutta ja kerätä hyvää työkokemusta. 

Sovit tehokkaaseen tiimiimme, jos olet joustava, tiimityötaitoinen ja valmis toimimaan monipuolisesti pesulan eri toiminnoissa. Pystyt toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Hakijalta edellytetään 18 vuoden ikää ja työturvallisuuden takia suomen kielen taitoa. Tekstiilipölyn vuoksi työ ei sovi allergikoille. Korjausompelutaidot katsomme eduksi.

Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu elo- tai syyskuun loppuun. Tarjoamme ekstraajasopimuksia, joissa työtunteja on 0-40 h/viikko. Kerrothan hakemuksessasi toiveesi kesätyön aloitus- ja lopetusajankohdan suhteen. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat klo 5.00 ja klo 21.30 välille. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Leni Rossi (040 543 6450, leni.rossi@lindstromgroup.com). Lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 28.2.2020.