(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme reippaita kesätyöntekijöitä Lindströmin Nurmon palvelukeskukseen. Työ sisältää muun muassa pyykin lajittelua, viikkausta ja erilaista tekstiilien korjausta. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme. Työsi tärkein tehtävä on huolehtia, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme hakijalle? 

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus kehittää tiimityötaitoja ja oppia työskentelyä vauhdikkaassa ympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka työtehtävät ovat monipuolisia, opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon, halu oppia uutta ja halu kerätä hyvää työkokemusta. Kesätyöntekijöillä on myös mahdollisuus sitoutua yritykseen pitkällä tähtäimellä.

Mitä toivomme sinulta? 

Toivomme sinun olevan ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Ompelutaito ja sorminäppäryys katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja hyvää fyysistä kuntoa. Työturvallisuuden takia hakijalta edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa ja ryhmätyökykyä. Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita.

Työaika on 37,5h/vko ja työ on pääosin kaksivuorotyötä. Kesätyö alkaa ja loppuu sopimuksen mukaan touko- ja elokuun välillä. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Antti Ratavaara (antti.ratavaara@lindstromgroup.com, 040 668 5976). Haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 29.2.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.