(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

”Tervetuloa loistavaan tiimiimme, jossa meillä on vahva tekemisen meininki, rento ilmapiiri ja hyvä huumori. Teemme työtämme yhteen hiileen puhaltaen ja innostuneesti” – Sini Kääpä, Luumäen tuotantopäällikkö. 

Haemme tekstiilihuoltajia kesätyöntekijöiksi työvaatepesulaamme Luumäelle. Tekstiilihuoltajan tehtäviin kuuluvat pesulan tuotannon kaikki työvaiheet: vaatteiden lajittelu, pesu, viimeistely, tarkastus, viikkaus, korjausompelu ja pakkaus. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme. Työsi tärkein tehtävä on huolehtia, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme hakijalle? 

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus kehittää tiimityötaitoja ja oppia työskentelyä vauhdikkaassa ympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka työtehtävät ovat monipuolisia, opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on ammattitaitoinen tiimimme. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon, halu oppia uutta ja halu kerätä hyvää työkokemusta. Meillä on myös mahdollisuus sitoutua yritykseen pitkällä tähtäimellä.

Mitä toivomme sinulta? 

Toivomme sinun olevan ripeä, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Ompelutaito ja sorminäppäryys katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on seisomatyötä. Työturvallisuuden takia hakijalta edellytetään suomen kielen taitoa ja ryhmätyökykyä. Hakijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Tekstiilipölyn vuoksi työ ei sovi allergikoille. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita.

Kiinnostuitko? 

Haemme useampaa kesätyöntekijää pesulaamme. Työaika on 40h/vko ja työvuorot sijoittuvat klo 6.00 ja klo 18.30 välille. Kesätyö alkaa sovitusti touko-kesäkuussa ja loppuu elo-syyskuun lopussa. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Sini Kääpä (040 513 7225, sini.kaapa@lindstromgroup.com). Haethan tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 21.02.2020.

Tervetuloa meille kesätöihin!