Kesätyöntekijöitä
IKH Kuopio

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Me toivomme, että jokaiselle kesätyöntekijälle jää IKH:sta hienoja muistoja, uusia kavereita ja paljon osaamista! Meillä saat työskennellä yhdessä innostavien työkaverien kanssa!

Kesätyöntekijöidemme osalta toivomme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työtä ja työyhteisöä kohtaan. Tunnistatko itsesi?

Haluamme, että kaikki valitut kesätyöntekijät haluavat tulla meille myös seuraavana kesänä tai jopa vakituisiksi opintojen päätyttyä.

Tällä hakemuksella voit hakea kesätöihin Isojoen Konehalliin Kauhajoelle tai IKH-myymälöihin Vantaalle, Espooseen, Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään, Kuopioon, Lappeenrantaan, Ouluun tai Poriin. Muistathan valita paikkakunnan, johon hakemuksesi kohdistuu. Mikäli haluamaasi paikkakuntaa ei ole mahdollista valita, ota yhteyttä suoraan haluamaasi IKH-myymälään (yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme).  Isojoen Konehalli Oy Kauhajoen osalta voit hakemuksessasi mainita osaston, johon oma mielenkiintosi kesätyön osalta kohdistuu (varasto, myynti, talous, konepaja, jälkimarkkinointi).

IKH- myymälöissämme kesätyöntekijät toimivat pääasiassa myymäläharjoittelijoina, mutta suurin osa sijaisuuksista (noin 50 kesätyöpaikkaa) löytyy Kauhajoen varastolta huhti-elokuun väliselle ajalle. Osa työtehtävistä on vuorotyötä (työ sijoittuu maanantaista perjantaihin klo 6-23 eli valitun henkilön tulee olla yli 18-vuotias).

Kesätyöpaikkojen haku kestää maaliskuun loppuun asti tai kunnes kaikki paikat on täytetty. Työpaikkoja täytetään koko hakuajan eli voit saada päätöksen jo hyvissä ajoinkin.

Valitettavasti emme palkkaa alle 17-vuotiaita.

Kiitos mielenkiinnostasi IKH:ta kohtaan!

Palataan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot