(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Comforta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Innostutko vauhdikkaasta työympäristöstä ja monipuolisista työtehtävistä? Haluatko työskennellä tuloksellisesti, mutta rennossa ja vahvasti yhteen hiileen puhaltavassa porukassa? Etsimme nyt uusia työkavereita kesäksi mukavaan tiimiimme Comfortan Tampereen palvelukeskukseen. 

Tekstiilihuoltajana tehtäviisi kuuluvat erilaisten hotelli- ja terveydenhuoltotekstiilien huoltotoimenpiteet kuten lajittelu, pesu, viimeistely sekä pakkaus. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme varmistamassa asiakaslupauksemme erinomaisesta laadusta. Tärkein tehtäväsi on huolehtia, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tämä työ on erinomainen mahdollisuus kehittää tiimityötaitoja. Samalla opit työskentelyä vauhdikkaassa pesulaympäristössä ja vastuullisesti toimivassa suomalaisessa yrityksessä. Vaikka työtehtävät ovat monipuolisia, opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot ja tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen tiimi, joka auttaa sinua onnistumaan. Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon, into oppia uutta ja halu kerätä hyvää työkokemusta. Tarjoamme sinulle myös hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja edetä tehtävissä talon sisällä.

Esimiehet Maarit ja Panu kuvailevat tiimiään näin: ”Meillä on tiimissä vahva tekemisen meininki, mutta hyvä huumori, sopiva kilpailuhenkisyys ja rento ilmapiiri tuovat työpäiviin mukavasti virtaa. Teemme työtä tuloksellisesti, palvelualttiisti, innostuneesti ja yhteen hiileen puhaltaen.”

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot ja tartut töihin aktiivisesti. Aikaisempaa kokemusta alalta ei vaadita, sillä annamme tehtävään kattavan perehdytyksen. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi. Työssä pärjäämisessä auttaa hyvä fyysinen kunto, sillä työ on seisomatyötä. Hakijoilta edellytetään 18 vuoden ikää sekä työturvallisuuden vuoksi sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Työ on pääosin kaksivuorotyötä, kesäsesonkina myös kolmivuorotyötä. Tarjoamme 40 h/vko,  24h/vko sekä 0-40h/vko sopimuksia. Ilmoitathan hakulomakkeessa, mikä viikkotuntimäärä olisi sinulle mieluisin. Palkkaus määräytyy alan TES:n mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimiehet Maarit Laakso (040 635 1422, maarit.laakso@lindstromgroup.com) tai Panu Rastas (040 635 1422, panu.rastas@lindstromgroup.com). Haethan tehtävään sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 28.2.2020.

Tervetuloa meille töihin, odotamme jo innolla uusia työkavereitamme!