(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Vammaisten tulkkauspalvelukeskus vastaa kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden tarvitsemien tulkkauspalveluiden järjestämisestä sekä Kelan järjestämän kuntoutuksen vieraan kielen tulkkivälityksestä sekä näihin liittyvien kustannusten korvaamisesta.

Haemme Turkuun kesätyöntekijöitä.

Työtehtäviisi kuuluu tulkkitilausten välittäminen sekä monipuolinen asiakaspalvelu eri asiointikanavia käyttäen.

Opiskelet esimerkiksi viittomakielen tai puhevammaisten tulkkausta tai muuta soveltuvaa alaa. Olet myönteinen ja vastuullinen tiimityöntekijä, jolla on hyvä organisointikyky ja hyvät tietotekniset taidot. Pidät nopeatempoisesta työstä, sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja palvelet asiakkaita tarvittaessa myös ruotsiksi. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia, tehdä nopeita päätöksiä ja omaksut helposti uutta tietoa.

Tulkkauspalvelun välitystyö on vuorotyötä sisältäen myös ilta- ja lauantaityötä erikseen sovitun työvuorosuunnitelman mukaan. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys ja koulutus.

Pääset tutustumaan Kelan toimintaan ja saat arvokasta ja opintojasi tukevaa työkokemusta. Kesätyöntekijän palkka on koulutuksen ja kokemuksen mukaan 1747 - 2034 e/kk. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme 18 vuoden ikää.

Kesätyö ajoittuu ajalle 1.6. - 31.8.2019. Tätä ennen on mahdollisuus opintoihin liittyvän harjoittelujakson suorittamiseen kevään 2019 aikana.

Hakulomakkeen täyttöön liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen rekrytointi@kela.fi. Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään huhtikuun aikana.

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Riikka Paavonperä, p. 020 63 42822 ja ryhmäpäällikkö Sanni Niemelä, p. 020 63 40157.

  • viimeinen hakupäivä 22.3.2019
  • viitekoodi U0319-208

Täytä hakemus eRekry-järjestelmässämme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.