(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

LähiTapiola Varsinais-Suomi on keskinäinen, 100 %:sesti asiakkaidensa omistama vakuutusyhtiö. Toimimme Turun talousalueella aktiivisena osana paikallista elinkeinoelämää. Kuulumme LähiTapiola- ryhmään. Ryhmän tavoitteena on olla Suomen johtava turvallisuuden, hyvinvoinnin ja talouden kumppani. Palvelemme aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakasta. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaiden etu.  

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta? Haluatko tulla mukaan osaksi elämänturvayhtiömme tarinaa ja auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää?

Haemme nyt joukkoomme elämänturvaajia kesäksi 2019. Tarjoamme mielenkiintoisia kesätöitä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävien parissa sekä korvausosastollamme. Etusijalla ovat alan opiskelijat, toivomme hakijoilta myös mahdollisuutta jatkaa tehtävässä osa-aikaisesti syksyllä. 


Odotamme sinulta 

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä aito into osallistua asiakkaidemme turvallisuuden, terveyden ja talouden turvaamiseen. Arvostamme vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä kykyä ja rohkeutta tehdä päätöksiä. Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme 

Meillä saat mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään tulevaisuuden huippuosaajaksi hyvässä porukassa. Elämänturvaajamme saavat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille hakemuskirjeesi ja cv:si hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019. Vastaa samalla myös yhteen videokysymykseen.

Kerrothan hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Henkilökohtaiset haastattelut ja valinnat teemme maaliskuun loppuun mennessä. Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta maria.laaksonen@lahitapiola.fi 

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tarjoamassa uransa alkutaipaleella oleville nuorille laadukkaita ja hyviä kesätyökokemuksia.