(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ!
Opteam Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Oletko reipas ja aurinkoinen työntekijä ja etsit kesälle 2019 töitä? Voit olla joko kokematon opiskelija tai jo kokenut työntekijä vailla lisätienestiä.

Haemme asiakkaillemme kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin mm. siivoukseen, ravintola-apuun, kaupan töihin ja liikenne-asemille . Perehdytämme tehtävään ja tarvittavat kortit voi suorittaa meillä.

Kesätyö voi olla yksittäisiä vuoroja, sijaisuuksia tai koko kesän pituinen - riippuen miten olet käytettävissä ja pystyt liikkumaan työpaikalle sujuvasti.

Edellytämme reipasta asennetta ja omatoimisuutta. Sinulta ei kuitenkaan edellytetä aiempaa kokemusta; asenne ratkaisee! Huomioimme kuitenkin täysi-ikäisyyden sekä hyvän liikkumismahdollisuuden julkisten liikenneyhteyksien ulkopuolelle sekä suoritetut tutkinnot.

Oletko etsimämme henkilö? Hae jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Työtä on tarjolla monipuolisesti, muista mainita meille hakemuksessasi minkälaiset paikat ja tehtävät sinua ensisijaisesti kiinnostavat.