(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä
Sappi Europe, Kirkniemen tehdas

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Sappi Kirkniemen tehdas Lohjalla on osa Sappi Europea. Tuotamme kolmella paperikoneella vuosittain 750 000 tonnia korkealaatuisia Galerie-papereita, joita käytetään laadukkaissa julkaisuissa ja mainospainotuotteissa ympäri maailmaa. Tuotannostamme vientiin menee yli 90 %. Kirkniemessä työskentelee noin 570 paperialan ammattilaista tuotannosta tuotekehitykseen. Työssä meille on tärkeää:

 • Vastuullisuus: Toimimme arvojemme mukaan ja otamme vastuuta itsestämme ja työtovereistamme. Turvallisuus on meillä aina prioriteetti. Huolehdimme myös ympäristöstä.
 • Yhteistyö: Sappi Europessa työskentelemme yhteisössä, jolla on selkeä tavoite, ja joka tekee yhdessä töitä sen saavuttamiseksi.
 • Jatkuva parantaminen: Uskomme työn ja työntekijän kehittymiseen. Otamme kehityskohdat esille ja pyrimme tuottamaan parhaat ratkaisut sekä Sappi Europen että asiakkaan osalta.

 

Haemme kesätyöntekijöitä Sappi Kirkniemen tehtaalle

 

Työntekijätehtäviin

tuotanto-osastoille, massaosastolle, energia- ja vesiosastolle/voimalaitokselle, laboratorioon, kunnossapitoon (sähkö/automaatio ja mekaaninen), sekä päivä- että vuorotyöhön

Toimihenkilötehtäviin

Toimistotehtäviin: Kesälomittajien toimistotyöpaikat ovat pääosin logistiikka-, myynti-, ja näytepalveluosastoillamme. Moninaisissa tehtävissä päivittäinen työskentely tapahtuu MS Office- ja SAP-ohjelmistoilla asiakkaan kanssa rajapinnassa toimien. Osassa tehtäviä vaaditaan sujuvaa englannin kielen osaamista.

Kunnossapidon työnjohtajia (sähkö/automaatio ja mekaaninen kunnossapito): Kunnossapidon työnjohtaja tukee omalla toiminnallaan oman alueensa turvallista ja tehokasta toimintaa, hän vastaa alueensa mekaanisesta tai sähkö/automaation ylläpidosta, koneiden ja laitteiden käyntivarmuudesta omalta osaltaan sekä edistää ja vahvistaa eri vuorojen sekä osastojen välistä tiedonkulkua ja yhteistyötä.

Kesämestareita tuotanto-osastoille: Kesämestari toimii alueensa vuoromestareiden sijaisena keskeytymättömässä kolmivuorossa sekä erikseen työnantajan määrittelemissä tehtävissä päivävuorossa. Vuorossa toimiessaan hän on esimiesasemassa, vastaa paperitehtaan joko paperin tuotannosta tai mekaanisen massan valmistuksesta/voiman tuotannosta sekä tavoitteiden toteutumisesta turvallisuuden, määrän, laadun ja toimitusaikataulun suhteen.

 

Edellytämme

 • kaikkiin tehtäviin 18 vuoden ikää
 • työnjohtotehtäviin työnjohtokokemusta
 • kaikilta hakijoilta sitoutumista turvalliseen työskentelyyn ja soveltuvaa koulutusta
 • eduksi työntekijätehtävissä katsotaan trukinajotaito sekä työturvallisuus-, tulityö- ja EA-kortti

   

  Kesätyöpaikat ovat haettavissa 15.2.2019 saakka Sappin uraportaalin kautta osoitteessa www.sappi.com – Careers.

  Emme vastaa puhelintiedusteluihin.